Home » In vrijheid ondernemen is…

In vrijheid ondernemen

Je bent ondernemer geworden omdat je dat zelf graag wilt. Je verstaat je vak, je weet wat je wilt bereiken en geniet van het maken van je eigen keuzes. Om te weten waar je naar toe wilt, is het belangrijk goed te weten waar je staat. Daar komen je cijfers om de hoek kijken, en ook de juiste interpretatie. En niet in de laatste plaats is er de belastingdienst.

De belastingdienst wil precies weten hoe je ervoor staat om een juiste aanslag te kunnen opleggen, en de belastingdienst stelt ook nog de nodige eisen aan je administratie. Deze “bemoeizucht” van de belastingdienst is voor veel ondernemers een ware belasting. Maar dat hoeft het niet te zijn. Met een goede administratie en de juiste ondersteuning wordt in vrijheid ondernemen werkelijk vrijheid ondernemen.

Een flexibele en schaalbare boekhouding...

Een boekhouding die zich aanpast aan jouw wensen en de eisen van jouw onderneming. Ook een dienstverlening die zich aanpast. Heb je het even drukker, dan kan ik financiële taken die je anders zelf doet, van je overnemen. Het uitgangspunt is een optimale samenwerking.

Meer weten

Financiële coaching als praktische hulp...

Je kunt, of wilt niet alles zelf doen. Ook niet op financieel of administratief gebied. Of het nu gaat om begeleiding, tips of samen de armen uit de mouwen steken. Met jouw persoonlijke situatie als uitgangspunt werken we aan een stabiele toekomst.

Meer weten

Heldere oplossingen...

Een helder overzicht van jouw situatie. Een helder antwoord op jouw vraag. Onze maatschappij verlangt dat je overal verstand van hebt en er gewogen beslissingen over neemt. Die maatschappij wordt steeds ingewikkelder. Het is dan prettig een vertrouwd iemand naast je te hebben die met je meedenkt en andere invalshoeken belicht. Ook op commercieel, juridisch of communicatief gebied.

Meer weten

Wat klanten zeggen over Achter de Cijfers


Wij zijn zeer tevreden over het uitzoeken en invullen van onze belastingaangifte door Steven. Daarnaast zijn wij erg goed gecoached en kregen we uitgebreide info en uitleg over oa. Hypotheken en lijfrente. Dus ook voor advies of begeleiding zit je goed bij hem!

Ruud Hermans

ZZP-er  //  RudeForSound

Als startend ZZP-er kan ik bij Steven altijd terecht met vragen over mijn boekhouding en belastingaangifte. Top!

Inger van der Werf

ZZP-er  //  Kunstzinnige Therapie Haarlem

onze LOCATION


Zwaluwlaan 6
2211 LD Noordwijkerhout
06 - 37 276 294 

Right Menu Icon