Home » Nieuws en info » Overig » Een kleine naamswijziging….

Een kleine naamswijziging….

Vanaf de start van mijn bedrijf heb ik mij beziggehouden met twee verschillende stromingen binnen de financiële dienstverlening; budgetcoaching en bedrijfsadministraties. Hoewel beide onderwerpen te maken hebben met het beheren van je eigen geld, liggen er verschillende wetgevingen aan ten grondslag. De wetgeving die de sociale zekerheid waarborgt, én de belastingwetgeving. Twee zeer verschillende wetgevingen, die constant aan veranderingen onderhevig zijn.

Om mijn vakkennis op peil te kunnen blijven houden wordt het nu tijd voor mij om te kiezen. Ik wil graag een specialist blijven en kies ik voor de kant van de belastingwetgeving. Zeker met de nieuwe plannen van het kabinet!

Mijn bedrijfsnaam is daarom gewijzigd van Achter de Cijfers, Coaching en Administratie in: 

Eerder ben ik al van branchevereniging gewijzigd. De Nederlandse Vereniging van Budgetcoaches Schuldhulpverleners heb ik bedankt voor hun inspanningen, en ik heb mij onlangs aangemeld bij de Federatie BelastingRaadgevers. Deze branchevereniging past meer bij mijn huidige bedrijfsactiviteiten.

Uiteraard blijft het coachen van mijn klanten, daar waar nodig en wenselijk, een belangrijk deel van mijn dienstverlening. Als zoon van een schooldirecteur zit het uitleggen mij nu eenmaal in het bloed!

De komende periode zal mijn oude bedrijfsnaam op steeds meer plaatsen vervangen worden door de nieuwe.

Benieuwd wat ik voor U kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op!

Wat klanten zeggen over Achter de Cijfers


Wij zijn zeer tevreden over het uitzoeken en invullen van onze belastingaangifte door Steven. Daarnaast zijn wij erg goed gecoached en kregen we uitgebreide info en uitleg over oa. Hypotheken en lijfrente. Dus ook voor advies of begeleiding zit je goed bij hem!

Ruud Hermans

ZZP-er  //  RudeForSound

Als startend ZZP-er kan ik bij Steven altijd terecht met vragen over mijn boekhouding en belastingaangifte. Top!

Inger van der Werf

ZZP-er  //  Kunstzinnige Therapie Haarlem

onze LOCATION


Pioenroos 27
2215 ZM Voorhout
0252-276020