Home » Prijzen

Online dienstverlening

Reguliere aangifte (P-biljet)Particulier zonder partner€ 90 incl. btw
Reguliere aangifte (P-biljet)Particulier met partner € 115incl. btw
 Aangifte voor ondernemers (W-biljet)vanaf € 250excl. btw
Reguliere aangifte vennootschapsbelastingEnkelvoudigVanaf € 275excl. btw
Huurtoeslag€ 40incl. btw
Zorgtoeslag€ 40incl. btw

Overige typen aangiften in onderling overleg.

Bij de online dienstverlening wordt ervan uitgegaan dat alle communicatie via mail of telefoon gaat. Benodigde documenten kunnen worden geüpload naar de beveiligde cloudomgeving.

Bij meer complexe aangiften geldt er een uurtarief van € 65 inclusief btw en bij een huisbezoek kan er een kilometervergoeding in rekening gebracht worden. Indien dit van toepassing is wordt dit tijdens het eerste contact kenbaar gemaakt.

Samenwerking bij administraties of coaching

Bij een samenwerking bespreken we vooraf hoe we mijn diensten het beste op uw wensen en situatie kunnen aanpassen en inzetten. Hier bespreken we welke werkzaamheden u zelf verricht en welke ik van u overneem. Of u de administratie zelf ter hand neemt en ik deze controleer; of ik de administratie in zijn geheel doe; of iedere wenselijke tussenvorm die u wenst. Bij een samenwerking geldt er een uurtarief en een bijdrage aan de software die benodigd is.

Aan het eerste gesprek zijn geen kosten verbonden.

Mijn uitgangspunt is dat onze samenwerking beiden een voordeel moet bieden.

Ik hou niet van verborgen kosten, kleine lettertjes, belemmerende contracten of onduidelijkheden. Deze hoeft u dus ook niet bij mij te verwachten.

 Afspraak maken?

Sta je open voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan snel contact op voor een afspraak!

Een flexibele en schaalbare boekhouding...

Een boekhouding die zich aanpast aan jouw wensen en de eisen van jouw onderneming. Ook een dienstverlening die zich aanpast. Heb je het even drukker, dan kan ik financiële taken die je anders zelf doet, van je overnemen. Het uitgangspunt is een optimale samenwerking.

Meer weten

Financiële coaching als praktische hulp...

Je kunt, of wilt niet alles zelf doen. Ook niet op financieel of administratief gebied. Of het nu gaat om begeleiding, tips of samen de armen uit de mouwen steken. Met jouw persoonlijke situatie als uitgangspunt werken we aan een stabiele toekomst.

Meer weten

Heldere oplossingen...

Een helder overzicht van jouw situatie. Een helder antwoord op jouw vraag. Onze maatschappij verlangt dat je overal verstand van hebt en er gewogen beslissingen over neemt. Die maatschappij wordt steeds ingewikkelder. Het is dan prettig een vertrouwd iemand naast je te hebben die met je meedenkt en andere invalshoeken belicht. Ook op commercieel, juridisch of communicatief gebied.

Meer weten

Wat klanten zeggen over Achter de Cijfers


Wij zijn zeer tevreden over het uitzoeken en invullen van onze belastingaangifte door Steven. Daarnaast zijn wij erg goed gecoached en kregen we uitgebreide info en uitleg over oa. Hypotheken en lijfrente. Dus ook voor advies of begeleiding zit je goed bij hem!

Ruud Hermans

ZZP-er  //  RudeForSound

Als startend ZZP-er kan ik bij Steven altijd terecht met vragen over mijn boekhouding en belastingaangifte. Top!

Inger van der Werf

ZZP-er  //  Kunstzinnige Therapie Haarlem

onze LOCATION


Pioenroos 27
2215 ZM Voorhout
0252-276020