Home » Prijzen

Geen prijzen.

In tegenstelling tot de titel van deze pagina vind je op mijn website geen prijzen. Iedere dienstverlening heeft zijn prijs. Iedere dienst die ik lever is persoonlijk en ieder persoon is weer uniek. Ik werk met een kostprijsvergoeding voor de software die ik gebruik en  met reële uurprijzen.

Mijn uitgangspunt is dat onze samenwerking beiden een voordeel moet bieden.

Tijdens het eerste persoonlijk gesprek, waar uiteraard geen kosten aan verbonden zijn, bespreken we hoe we mijn diensten het beste op uw wensen en situatie kunnen aanpassen en inzetten. De vergoeding wordt dan ook meteen besproken.

Ik hou zelf niet van verborgen kosten, kleine lettertjes of onduidelijkheden. Deze hoef je bij mij dus ook niet te verwachten.

 

Afspraak maken?

Sta je open voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan snel contact op voor een afspraak!

 

Een flexibele en schaalbare boekhouding...

Een boekhouding die zich aanpast aan jouw wensen en de eisen van jouw onderneming. Ook een dienstverlening die zich aanpast. Heb je het even drukker, dan kan ik financiële taken die je anders zelf doet, van je overnemen. Het uitgangspunt is een optimale samenwerking.

Meer weten

Financiële coaching als praktische hulp...

Je kunt, of wilt niet alles zelf doen. Ook niet op financieel of administratief gebied. Of het nu gaat om begeleiding, tips of samen de armen uit de mouwen steken. Met jouw persoonlijke situatie als uitgangspunt werken we aan een stabiele toekomst.

Meer weten

Heldere oplossingen...

Een helder overzicht van jouw situatie. Een helder antwoord op jouw vraag. Onze maatschappij verlangt dat je overal verstand van hebt en er gewogen beslissingen over neemt. Die maatschappij wordt steeds ingewikkelder. Het is dan prettig een vertrouwd iemand naast je te hebben die met je meedenkt en andere invalshoeken belicht. Ook op commercieel, juridisch of communicatief gebied.

Meer weten

Wat klanten zeggen over Achter de Cijfers


Wij zijn zeer tevreden over het uitzoeken en invullen van onze belastingaangifte door Steven. Daarnaast zijn wij erg goed gecoached en kregen we uitgebreide info en uitleg over oa. Hypotheken en lijfrente. Dus ook voor advies of begeleiding zit je goed bij hem!

Ruud Hermans

ZZP-er  //  RudeForSound

Als startend ZZP-er kan ik bij Steven altijd terecht met vragen over mijn boekhouding en belastingaangifte. Top!

Inger van der Werf

ZZP-er  //  Kunstzinnige Therapie Haarlem

onze LOCATION


Pioenroos 27
2215 ZM Voorhout
0252-276020