Home » Wie kijkt er dan achter de cijfers?

“De cijfers zijn niet belangrijk!”

Dat klinkt natuurlijk vreemd uit de mond van een boekhouder en is natuurlijk niet helemaal waar. Maar jij bent wel belangrijker dan de cijfers die jouw resultaat weergeven.

De cijfers weerspiegelen je inzet en de waardering die je ervoor krijgt. Zijn de cijfers niet helder, dan weet je ook niet wat het resultaat van je inspanningen zijn.

Toen ik als projectmanager in de audiovisuele dienstverlening werkzaam was, zei een grote buitenlandse opdrachtgever eens tegen mij; “als ik goed ben voor jou, ben jij goed voor mij, én voor mijn project”. Deze zienswijze projecteerde ik ook op mijn team. Het resulteerde in een jarenlange en succesvolle samenwerking aan een geweldig evenement.

Jaren later, heb ik deze zienswijze als basis genomen voor mijn eigen bedrijf. Een bedrijf dat ik gestart ben, om van een grotere vrijheid te kunnen genieten en prettig samen te werken met een verscheidenheid aan ondernemers en particulieren. En dat doe ik met veel plezier!

Dit is dan ook de reden dat ik de persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel draag, zoveel mogelijk maatwerk lever, en graag meewerk aan de juiste koers!

Steven Helwig

Een flexibele en schaalbare boekhouding...

Een boekhouding die zich aanpast aan jouw wensen en de eisen van jouw onderneming. Ook een dienstverlening die zich aanpast. Heb je het even drukker, dan kan ik financiële taken die je anders zelf doet, van je overnemen. Het uitgangspunt is een optimale samenwerking.

Meer weten

Financiële coaching als praktische hulp...

Je kunt, of wilt niet alles zelf doen. Ook niet op financieel of administratief gebied. Of het nu gaat om begeleiding, tips of samen de armen uit de mouwen steken. Met jouw persoonlijke situatie als uitgangspunt werken we aan een stabiele toekomst.

Meer weten

Heldere oplossingen...

Een helder overzicht van jouw situatie. Een helder antwoord op jouw vraag. Onze maatschappij verlangt dat je overal verstand van hebt en er gewogen beslissingen over neemt. Die maatschappij wordt steeds ingewikkelder. Het is dan prettig een vertrouwd iemand naast je te hebben die met je meedenkt en andere invalshoeken belicht. Ook op commercieel, juridisch of communicatief gebied.

Meer weten

Wat klanten zeggen over Achter de Cijfers


Wij zijn zeer tevreden over het uitzoeken en invullen van onze belastingaangifte door Steven. Daarnaast zijn wij erg goed gecoached en kregen we uitgebreide info en uitleg over oa. Hypotheken en lijfrente. Dus ook voor advies of begeleiding zit je goed bij hem!

Ruud Hermans

ZZP-er  //  RudeForSound

Als startend ZZP-er kan ik bij Steven altijd terecht met vragen over mijn boekhouding en belastingaangifte. Top!

Inger van der Werf

ZZP-er  //  Kunstzinnige Therapie Haarlem

onze LOCATION


Pioenroos 27
2215 ZM Voorhout
0252-276020