Home » eHerkenning

eHerkenning

Ondernemers kunnen tegenwoordig voor veel zaken alleen nog maar inloggen bij de belastingdienst met eHerkenning voor diensten waar voorheen nog gebruik kon worden gemaakt DigiD of de inloggegevens voor ondernemers. Momenteel geldt dit al voor BV’s, maar in de toekomst zullen ook andere ondernemingsvormen voor steeds meer diensten alleen nog maar gebruik kunnen maken van eHerkenning.

eHerkenning is in het kort te omschrijven als een soort DigiD voor organisaties die ingeschreven staan in het KvK handelsregister.

Om voor cliënten te kunnen blijven inloggen bij de belastingdienst kunnen wij gebruik maken van een zgn. eHerkenning-ketenmachtiging. Wij werken samen met QuoVadis, een door de overheid gecertificeerde leverancier die voor ons de ketenmachtiging vastlegt, en deze juistheid controleert.

Een bijkomend voordeel voor de klant is dat deze zelf geen eHerkenning hoeft aan te schaffen als deze de machtiging aan Achter de Cijfers verstrekt.

Achter de Cijfers beschikt over eHerkenning niveau 3.

Een flexibele en schaalbare boekhouding...

Een boekhouding die zich aanpast aan jouw wensen en de eisen van jouw onderneming. Ook een dienstverlening die zich aanpast. Heb je het even drukker, dan kan ik financiële taken die je anders zelf doet, van je overnemen. Het uitgangspunt is een optimale samenwerking.

Meer weten

Financiële coaching als praktische hulp...

Je kunt, of wilt niet alles zelf doen. Ook niet op financieel of administratief gebied. Of het nu gaat om begeleiding, tips of samen de armen uit de mouwen steken. Met jouw persoonlijke situatie als uitgangspunt werken we aan een stabiele toekomst.

Meer weten

Heldere oplossingen...

Een helder overzicht van jouw situatie. Een helder antwoord op jouw vraag. Onze maatschappij verlangt dat je overal verstand van hebt en er gewogen beslissingen over neemt. Die maatschappij wordt steeds ingewikkelder. Het is dan prettig een vertrouwd iemand naast je te hebben die met je meedenkt en andere invalshoeken belicht. Ook op commercieel, juridisch of communicatief gebied.

Meer weten

Wat klanten zeggen over Achter de Cijfers


Wij zijn zeer tevreden over het uitzoeken en invullen van onze belastingaangifte door Steven. Daarnaast zijn wij erg goed gecoached en kregen we uitgebreide info en uitleg over oa. Hypotheken en lijfrente. Dus ook voor advies of begeleiding zit je goed bij hem!

Ruud Hermans

ZZP-er  //  RudeForSound

Als startend ZZP-er kan ik bij Steven altijd terecht met vragen over mijn boekhouding en belastingaangifte. Top!

Inger van der Werf

ZZP-er  //  Kunstzinnige Therapie Haarlem

onze LOCATION


Pioenroos 27
2215 ZM Voorhout
0252-276020