Home » Nieuws en info » Overig » Verhuizing naar Noordwijkerhout!

Verhuizing naar Noordwijkerhout!

Per 1 december 2018 ben ik verhuisd naar Noordwijkerhout. Dat betekent natuurlijk niet dat ik Haarlem ben vergeten! Je kunt de jongen wel uit Haarlem halen, maar Haarlem niet uit de jongen!

Uiteraard blijft mijn dienstverlening aan mijn Haarlemse klanten als vanouds. Ik bezoek ze regelmatig, en verder zijn veel werkzaamheden ook makkelijk op afstand te doen.

Bollenstreek

Het betekent natuurlijk ook dat nieuwe klanten uit de bollenstreek van harte welkom zijn!

Mijn regio bestrijkt hierdoor grofweg van Haarlem tot Noordwijk.

Ik woon nu voor een jaar in Noordwijkerhout, daarna verhuis ik naar ons nieuwe huis dat op dit moment in Voorhout wordt gebouwd. Mijn nieuwe vestigingsadres weet ik al: Pioenroos 27, 2215 ZM Voorhout.

Wat klanten zeggen over Achter de Cijfers


Wij zijn zeer tevreden over het uitzoeken en invullen van onze belastingaangifte door Steven. Daarnaast zijn wij erg goed gecoached en kregen we uitgebreide info en uitleg over oa. Hypotheken en lijfrente. Dus ook voor advies of begeleiding zit je goed bij hem!

Ruud Hermans

ZZP-er  //  RudeForSound

Als startend ZZP-er kan ik bij Steven altijd terecht met vragen over mijn boekhouding en belastingaangifte. Top!

Inger van der Werf

ZZP-er  //  Kunstzinnige Therapie Haarlem

onze LOCATION


Pioenroos 27
2215 ZM Voorhout
0252-276020