Home » Nieuws en info » Overig » Voorhout, here I am…!

Voorhout, here I am…!

Na ruim een jaar in Noordwijkerhout gewoond te hebben verhuis ik per 7 februari 2020 naar ons nieuwe huis in Voorhout in de nieuwe wijk Hooghkamer, vlakbij station Voorhout. Hier beschik ik uiteraard over een fijne kantoorruimte waar ik mijn klanten kan ontvangen.

Mijn regio blijft hetzelfde; Bollenstreek, Heemstede, Haarlem. Maar inmiddels hebben meerdere klanten van ver daarbuiten hun weg naar mijn administratiekantoor gevonden.

Ik heb er erg veel zin in om mijn klanten vanaf mijn nieuwe werkplek de oude vertrouwde dienstverlening te bieden.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem eens vrijblijvend contact met mij op!

Wat klanten zeggen over Achter de Cijfers


Wij zijn zeer tevreden over het uitzoeken en invullen van onze belastingaangifte door Steven. Daarnaast zijn wij erg goed gecoached en kregen we uitgebreide info en uitleg over oa. Hypotheken en lijfrente. Dus ook voor advies of begeleiding zit je goed bij hem!

Ruud Hermans

ZZP-er  //  RudeForSound

Als startend ZZP-er kan ik bij Steven altijd terecht met vragen over mijn boekhouding en belastingaangifte. Top!

Inger van der Werf

ZZP-er  //  Kunstzinnige Therapie Haarlem

onze LOCATION


Pioenroos 27
2215 ZM Voorhout
0252-276020